"Sport en therapie, de ideale combinatie"

(placeholder)

Sporten bij FysioFit in Oosthuizen geeft een heerlijk gevoel


Iedereen denkt er wel eens over na om te gaan trainen. We willen toch fitnessen om het lichaam fit te houden?  Kent u nog het gevoel waarbij je jezelf een schouderklop kunt geven na een heerlijk uurtje gesport te hebben. Het gevoel weer krijgen dat je iets voor lichaam en geest doet. Waarom probeert u het niet bij FysioFit in Oosthuizen? Bij FysioFit in Oosthuizen zijn we gespecialiseerd op fitness gebied in Fysiotherapeutisch trainen, Spinbody, Jeugdfitness, Seniorenfitness, Medischefitness, Pilates, Zelfstandig trainen of met een Personal Trainer en Yoga. Ook hebben wij een pedicure en diëtiste in huis.

Fysiotherapeutisch trainen


Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken, het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt. Als het lichaam even niet meewerkt. Degene die daar alles van afweet, is de fysiotherapeut: de specialist in beweging. Bij hem of haar kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen. Voor iedereen die zich niet thuis voelt in de sportschool en onder begeleiding van een fysiotherapeut wil sporten in een kleine groep.

Spinbody


Op een opzwepende beat, 45 minuten fietsen op een speciale fiets met instelbare weerstand. De manier om je conditie te verbeteren en calorieën te verbranden.

Spinning doe je op een vaststaande fiets, met extra weerstand. Zittend of staand fietst je, begeleid door opzwepende muziek, naar een topconditie toe. De muziek ondersteunt het tempo van langzaam, via snel naar een eindsprint. Dit alles onder deskundige begeleiding. De laatste 10 minuten van de training wordt aandacht besteed aan het rekken van de spieren en buikspiertraining.


Seniorenfitness


Fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut in groepsverband vanaf 65 jaar. Voor de inwoners  van de gemeente Zeevang geldt een korting op hun abonnement. Sport je fit bij FysioFit in Oosthuizen of De Goorn en zorg tot op oudere leeftijd dat je conditie op pijl blijft. Bij Fysiofit bouw je je eigen energie op om leuke dingen te blijven doen.

Er zijn op verschillende tijden groepslessen. Informeer bij FysioFit naar de mogelijkheden. Een belletje is al genoeg. T 0299-401520

Medische Fitness


Trainen voor mensen welke meer begeleiding nodig hebben met een persoonlijk trainingsprogramma. Of bij bijvoorbeeld bij een chronische aandoening, of u wilt na een blessure of operatie verantwoord en bewust uw conditie en kracht terugwinnen. Na een uitgebreide test krijgt u een eigen trainingsprogramma.

Jeugdfitness


Fitness voor jongeren in combinatie met spelvormen. Nieuw is ook virtueel sporten met de Nintendo WII. Tijdens de jeugdfitness wordt gedurende 45 minuten aandacht besteed aan conditie, spel, lenigheid en motorische vaardigheden.


'Jeugdfitness is geschikt voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar.

•  Groep 1 voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

•  Groep 2 voor kinderen vanaf 12 jaar en ouder.

Pilates


Bij deze training worden de spieren van het lichaam worden versterkt en de conditie wordt vergroot. De oefeningen zijn er op gericht de spieren te rekken en te versterken, de gewrichten los te maken en spanning weg te nemen. Bij elke oefening hoort een specifiek ademhalingspatroon. Uitgangspunt is om door middel van oefeningen de spieren zodanig te belasten, dat mensen zich bewuster worden van coördinatie, ademhaling, beweging en houding.

Zelfstandig trainen of trainen met een Personal trainer


Iedereen denkt er wel eens over na om te gaan trainen. We willen toch fitnessen om het lichaam fit te houden?  Waarom probeert u het niet bij FysioFit Oosthuizen? Voor maar € 19,95


Trainen of met een personal trainer is natuurlijk helemaal perfect. De voordelen van trainen met een personal trainer zijn:

•  Je echt een motivator nodig hebt om elke training het maximale uit jezelf te halen!

•  Je snel resultaat wilt behalen!

•  Je een goede controle op je houding en techniek wenst tijdens de uitvoering van al jouw oefeningen!

•  Je continu wordt getest op vooruitgang!

(placeholder)
FysioFit praktijk Oosthuizen zelfstandig trainen 20,50 per maand